Saturday, January 30, 2016

Produk Shaklee Sentiasa Mesra Alam

Prinsip Shaklee Hidup Harmoni dengan Alam Semula Jadi

Dr. Shaklee adalah pelopor Shaklee Corporation yang mengamalkan prinsip Living in Harmony with Nature® (Hidup Harmoni dengan Alam Semula Jadi). Shaklee sehingga hari ini terus setia membawa legasi yang diasaskan oleh Dr. Shaklee ini dan menjamin bahawa produk Shaklee Always Green (Sentiasa Mesra Alam).

Shaklee sentiasa menggembleng usaha untuk mewujudkan dunia yang lebih baik. Shaklee berbangga menjadi syarikat diiktiraf Climate Neutral™ yang pertama di dunia pada tahun 2000 kerana berjaya mengimbangi pelepasan karbon dalam setiap aktiviti Shaklee bagi menjana impak sifar bersih terhadap alamsekitar – dan Shaklee melakukannya sebelum ia dipraktikkan secara meluas. Shaklee telah menghasilkan pencuci biorosot yang pertama, dan terus berusaha untuk menyediakan produk mampan yang Safe for You, Your Home and Your Planet® (Selamat kepada Anda, Kediaman Anda dan Planet Anda).

 Safe for You, Your Home and Your Planet® (Selamat kepada Anda, Kediaman Anda dan Planet Anda)

Syarikat pertama yang diiktiraf Climate Neutral®


Shaklee merupakan perintis produk pencuci rumah yang tidak beracun dan biorosot.


0 comments:

Post a comment

 • Disclaimer #1

  Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

  Disclaimer #2

  Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 • Contact form

  Name

  Email *

  Message *

 • Total Pageviews