Saturday, January 30, 2016

Saya Yakin Produk Shaklee Sentiasa Selamat

Keselamatan dan Standard Shaklee Tiada Tandingannya bagi memastikan produk-produknya sentiasa selamat (Always Safe).

Shaklee sangat serious dalam hal keselamatan dan telah melaburkan lebih USD $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.

Shaklee menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti setiap produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun.

Bagi yang mementingkan organik atau alam semula jadi. Ni pasti buat anda teruja.Shaklee hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk-produknya.

Produk-produk Shaklee tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya seperti yang terdapat dalam produk pesaing-pesaingnya.

Shaklee bekerjasama dengan ahli toksikologi bagi mengembangkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia dan mengemaskini senarai ini bagi memastikan bahan-bahan kimia ini tidak mencemari sebarang produk-produknya.

TIADA Bahan Tiruan
TIADA Perisa Tiruan
TIADA Pemanis Tiruan
TIADA Pengawet Tiruan
TIADA Pewarna
TIADA MSG
TIADA Lemak Trans
TIADA Bahan Kimia
TIADA Paraben
TIADA Bisfenol-A
TIADA Dakwat Toksik
TIADA Peluntur Klorin
TIADA Formaldehid
TIADA Natrium Hidroksida


0 comments:

Post a comment

 • Disclaimer #1

  Sebarang penulisan di blog ini adalah perkongsian peribadi, dan tiada kaitan dengan mana-mana pihak sama ada masih hidup mahupun telah meninggal dunia. Anda dilarang untuk mencetak, atau salin sebarang penulisan di blog ini, sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

  Disclaimer #2

  Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsikan di blog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, dan mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
 • Contact form

  Name

  Email *

  Message *

 • Total Pageviews